15. nov, 2014

Hotellet

”Imorgon är det den 14 nov 2014. Jag befinner mig inte hemma utan på ett hotell tyvärr. Jag vaknar och tänker att nu behöver jag dra hem igen till Kärrtorp. En frukost med mina nya vänner (jag vill endast hem), önskar dem en trevlig dag. Jag tittar snabbt på klockan för att inte missa planet på väg hem till Stockholm. När frukosten är avklarad och jag går ut genom den tunga mörka dörren möter jag plötsligt en gammal vän: ”Hej!”, vi skrattar för vi ska båda till Kastrup…”

 

”Ett hotell på pärlor i det glasklara vattnet. Stranden är vit och palmerna vajar i vinden. En stilla promenad runt ön tar ca 30 minuter. Lunchen består av grillad hummer. På eftermiddagen solar och badar jag. Hit kommer jag aldrig…”

 

”Vi är i USA på ett hotell. Vi hyr en bil eller motorcykel och åker Road 66 ner till Missouri, New Orleans. På kvällen tar jag gitarren till en bluesklubb och visar hur det ska låta. Sen tittar vi på det hus som jag i ett tidigare liv bodde i. Reinkarnationsteori. ..”

 

”Storstäder - en härlig miljö. En människas historia. Hur ser framtiden ut? Stämning av ett förflutet. Stämningen i väggarna. Människor och hus…”