20. dec, 2014

Ett nytt år...

”Raketer och smällare som viner, brakar och låter. Här i centrum, där jag bor är det värre än bomberna i Beirut. Alla ska förstås till centrum och smälla sina smällare. Det värsta jag vet är fyrverkerier. Om man har husdjur så är det bäst och åka bort till ett lugnare ställe. Gott nytt år. Nääee…”

”Det nya året hoppas jag bär med sig mycket nytt och mycket välmående. Jag hoppas jag kan bo själv i min lägenhet och att jag kan gå till Lejdaren varje dag. Kanske får jag gå i terapi.”

”2015 – ett nytt år. Tänkte mig att göra en ny CD-skiva. Lejdaren som vanligt med kurser- kanske skriver jag om boken, måste hitta någon som vill sälja den. Har jag pengar till sommaren så kanske det blir MC-kort. Renovera lägenheten…”

”Samarbete med Guds nåd.”

”Champangen flödar. Jan Malmsjö läser nyårsklockan. Jag tänker framåt. Egentligen är det inte så mycket nytt som ska hända nästa år. Men jag kanske fortsätter utveckla min simteknik inför en siminstruktör. Man ska gå upp klockan 07.00 på helgerna.  Kanske en gång i månaden, eller varannan månad. Kanske ska jag försöka spela pianostycket ”Check by Check” av Irwing Berlin tillsammans med bandet på Lejdaren. Skulle vara kul att spela med orkester. Kanske en resa till Turkiet.”