18. feb, 2015

Drömmar...

“Jag har stora planer och drömmer om att göra om mitt vardagsrum till ett musikrum. Det kommer ta tid och blir ett stort projekt. Får ta lite i taget.”

“Drömmen vore att kunna åka tunnelbana för egen maskin samt att kunna bo själv på ett naturligt vis.”

“Pengar är väl ett måste i vårat samhälle. Att vinna 2-3 miljoner skulle sitta fint. Då skulle jag köpa en cadillac från 1959.  Och jag skulle göra en ny skiva och sedan leva på räntan. Nja, renovera lägenheten skulle jag också göra.”

“Jag har inga drömmar men min mamma brukade baka drömmar och andra olika småkakor. Det var bruna kakor med nötter i, bondkakor och jättegoda bullar förstås. Fast jag inte fick äta nötter och mandlar, som låg i hennes nedersta låda i köket, där hon förvarade olika saker som kan användas till kakbakningen - så stoppar jag en dag som vanligt in ett gäng av hennes mandlar och goda nötter i munnen, när hon inte vaktade på den. Men när jag tittade ner i lådan var den full av små svarta äckliga kryp som travade runt där bland nötter och andra gotter. Efter den dagen vad är färdigmumsat i mammas kak och baklåda. Usch Tvi!”

“Jag tycker drömmar är lite läskiga, dom ger lätt hybris. Men jag kommer ihåg när jag sprang ett maratonlopp. Jag sprang snabbt och jag låg först efter en mil. Men då stod min mamma och avbröt mig där? En annan gång fortsatte jag. Ju längre loppet gick desto mer började jag springa om deltagare. Jag vet inte på vilken plats jag kom eller hur snabbt jag sprungit. Men i mål var det någon som sa: Du var jättebra! Nu för tiden springer jag bara 3,5 km och det går inte snabbt.”